NOVA Femibion formula: Jer Vi i Vaša beba zaslužujete najbolje

NOVA Femibion formula: Jer Vi i Vaša beba zaslužujete najbolje
23.02.2022 No Comments Ginekologija, Klub beba trudnica i mama, Online prodavnica kbtim.rs

Čudesni događaj rođenja bebe je iskustvo koji će svaka buduća mama doživeti na svoj način i prosto je nemoguće psihički se pripremiti na to.

Ali ono što je važno jeste da pripremite svoj organizam zdravom i izbalansiranom ishranom i pravilnim izborom suplementacije, kako bi svojoj bebi obezbedili najbolje.

Važan stadijum u razvoju ploda počinje da se dešava već između 22–28. dana  nakon začeća kada se neuralna tuba zatvara. Preporuka je da se započne sa suplementacijom folatima bar jedan mesec pre planirane trudnoće.

Nizak nivo folata kod majke predstavlja faktor rizika za razvoj defektnih nervnih vlakana ploda.

Važnu ulogu ima i holin koji je uključen u normalan metabolizam homocisteina, što je važan faktor  u različitim životnim fazama, uključujući period trudnoće.

Posebno mesto zauzima esencijalna omega-3 masna kiselina (DHA ) koja doprinosi normalnom razvoju mozga i vida bebe. U cilju snabdevanja  optimalnom količinom DHA preporučujemo da povećavate nivo već od 13. nedelje trudnoće.

Femibion®1 nova formula- za planiranje trudnoće i trudnoću do 12 nedelje:

Jedna tableta sadrži: kombinaciju folne kiseline i folata (Metafolin®) , holin, kompleks B- vitamina, vitamin C, E i D, jod , selen i gvožđe u optimalnim dozama.

Uzimanje jedne tablete  vam može  pomoći da brže dostignete poželjan nivo folata i smanji rizik  od nastanka defekta neuralne cevi (spina bifida).

Femibiona®2 nova formula- od 13 -40 nedelje trudnoće i za period dojenja:

Jedna tableta sadrži: kombinaciju folne kiseline i folata (Metafolin®) , kompleks B- vitamina, vitamin C, E i D, jod , selen, gvožđe, cink i magnezijum u optimalnim dozama.

Jedna kapsula sadrži: omega 3-masne kiseline, vitamin E i lutein u preporučenim dnevnim dozama.

Uzimanje jedne tablete i jedne kapsule na dan može doprineti daljem normalnom  razvoju vida i mozga vase bebe, intelektualnih i motoričkih sposobnosti.

Predivan je osećaj znati da se vaša beba razvija dobro i da ste oboje zdravi i srećni tokom devet meseci trudnoće. Dobro je znati da postoje proizvodi koji mogu pomoći da to tako i bude.

Nova Femibion formula stvorena je u čast avanture koja je pred Vama, jer je dobro zdravlje Vas i Vaše bebe naš najdragoceniji dar.

https://zdravabeba.rs/

About The Author

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *